5 πράγματα,

που θα πρέπει κάθε γυναίκα να κάνει πριν από το σεξ.


  • Τελευταία ενημέρωση: 29 Μαΐου 2024
  • Χρόνος ανάγνωσης: περίπου 10 λεπτά

5 πράγματα που θα πρέπει κάθε γυναίκα να κάνει πριν από το σεξ.


Το σεξ είναι για μια γυναίκα ίσως ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που υπάρχουν στον κόσμο. Όμως παρόλα αυτά, υπάρχουν και κάποια πράγματα, τα οποία κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει υπόψη της, πριν από τη σεξουαλική επαφή. Επειδή διαφορετικά, το σεξ θα μπορούσε να προσφέρει μόνο το ήμισυ της απόλαυσης.

Και αυτά τα πέντε πράγματα που θα πρέπει να μην παραμελούν οι γυναίκες πριν από το σεξ, είναι:

1. Η σωματική υγιεινή

Η σωματική υγιεινή είναι πάντα πάρα πολύ σημαντική. Φυσικά, ακόμη κι αν έχετε σκοπό να περάσετε κάποιες ευχάριστες στιγμές στο κρεβάτι με τον σύντροφό σας. Κι έτσι, το να πλυθείτε από πριν και να χρησιμοποιήσετε λίγο αποσμητικό φυσικά δεν θα βλάψει. Αυτό δεν θα κάνει μόνο για τον σύντροφό σας πιο ευχάριστες τις προσωπικές σας στιγμές, αλλά συγχρόνως θα νιώθετε κι εσείς πιο σέξι και θα έχετε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Φυσικά και περιμένετε και από τον σύντροφο σας επίσης να είναι περιποιημένος και καθαρός.

2. Πηγαίνετε στην τουαλέτα λίγο πριν από το σεξ

Ξεκινάτε να κάνετε σεξ με γεμάτη την ουροδόχο κύστη σας; Τότε οι στιγμές του σεξ δεν θα είναι πραγματικά διασκεδαστικές, επειδή σε κάποιες συγκεκριμένες στάσεις του σεξ το σώμα του θα πιέζει την κύστη σας, με αποτέλεσμα το μόνο που θα περνάει από το μυαλό σας εκείνη την στιγμή, θα είναι μια σύντομη επίσκεψη στο μπάνιο. Επιπλέον, η αίσθηση της πίεσης που θα νιώθετε, συνήθως θα αυξάνεται κατά τη σεξουαλική σας επαφή, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε πλέον να απολαύσετε πραγματικά τον χρόνο στο κρεβάτι μαζί με τον σύντροφό σας. Είναι λοιπόν καλύτερα, να πηγαίνετε από πριν μια στιγμή στην τουαλέτα, παρά να εκνευρίζεστε κατά τη διάρκεια του σεξ.

3. Η κίνηση διεγείρει

Αρκετές μελέτες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, πως κάποια ελαφριά άσκηση από πριν, μπορεί να αυξήσει ακόμη περισσότερο την επιθυμία για σεξ. Οπότε, ίσως θα ήταν προτιμότερο να πάτε μια μικρή βόλτα ή να κάνετε μια ελαφριά προπόνηση πριν βρεθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο. Αυτή η διαδικασία, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα σας, με το θετικό αποτέλεσμα, όλες οι αισθήσεις σας να διεγείρονται ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ. Όταν ασκείστε, απελευθερώνετε επίσης πολλές ορμόνες, οι οποίες μπορούν να έχουν μια επίσης θετική επίδραση στη σεξουαλική σας στιγμή. Φυσικά και δεν μπορούμε πάντα να προσχεδιάζουμε την επόμενη σεξουαλική μας στιγμή, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα να κυλήσουν αυθόρμητα. Γι' αυτό θα πρέπει ίσως να φροντίσετε γενικά για λίγη περισσότερη άσκηση στην καθημερινότητα σας. Η σεξουαλική σας ζωή, θα σας το ανταποδώσει!

4. Ξεκαθαρίστε πριν από το σεξ τα όρια σας, και μάλιστα εκείνα που δεν θέλετε να υπερβείτε

Ο κανόνας αυτός ισχύει πάντα: είτε αποφασίσετε να απολαύσετε κάποιες σεξουαλικές στιγμές με τον σύντροφό σας, είτε το πάρετε απόφαση να προχωρήσετε σε ένα one-night stand. Το άλλο άτομο πρέπει να ξέρει τι σας αρέσει να απολαμβάνετε στο σεξ, όμως και τι είναι το απόλυτα απαγορευτικό για εσάς. Ακόμα κι αν είστε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια σχέση, και ο σύντροφός σας σας γνωρίζει ήδη πολύ καλά, είναι πολύ σημαντικό, να κάνετε αυτές τις συζητήσεις μαζί του πριν από το σεξ. Ίσως υπάρχει μια συγκεκριμένη στάση, την οποία πάντα θα θέλατε να δοκιμάσετε ή ο σύντροφός σας θα επιθυμούσε να δοκιμάσει μερικά παιχνίδια; Αν μιλήσετε μεταξύ σας γύρω από αυτά εκ των προτέρων, θα μπορέσετε ίσως να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα, και απλά να τα απολαύσετε χωρίς να χρειάζεται να τα κουβαλάτε άλλο βαθιά κρυμμένα μέσα στις σκέψεις σας.

5. Ο κανόνας των 6 λεπτών πριν...

Για να απολαύσετε ένα πραγματικά καυτό σεξ με απίστευτους οργασμούς, θα πρέπει επίσης να μην παραμελήσετε τον κανόνα των 6 λεπτών πριν το σεξ. Μια μελέτη έδειξε, πως οι γυναίκες χρειάζονται προκαταρκτικά παιχνίδια τουλάχιστον 6 λεπτών, ώστε να διεγερθούν σωστά και να αισθάνονται έτοιμες για να ολοκληρώσουν την σεξουαλική τους επαφή. Εμπιστευτείτε με και μην παραμελείτε αυτό το πάρα πολύ σημαντικό σημείο στις σεξουαλικές σας στιγμές, επειδή μπορεί να σας προσφέρει μια ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση στο κρεβάτι σας. Φυσικά, τα προκαταρκτικά παιχνίδια δεν χρειάζεται να γίνονται πάντα: ειδικά, εάν βρεθείτε σε μια από εκείνες τις υπέροχες στιγμές, που θα θέλετε πραγματικά να σκίσετε από επάνω σας τα ρούχα που φοράτε με το άτομο που έχετε μπροστά σας, ώστε να απολαύσετε ένα γρήγορο και παθιασμένο σεξ.


Κείμενο: Philos vom Berg

Αν σας έχει αρέσει αυτό το άρθρο, επισκευτείτε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και κοινοποιήστε το ώστε να το διαβάσουν και οι φίλοι σας. Τα button που θα σας οδηγήσουν εκεί, θα τα βρείτε στο επάνω μέρος της σελίδας αυτής.

Και, πολύ ευχαρίστως να αφήσετε και το σχόλιο σας!

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον Philos vom Berg, μπορείτε να το κάνετε σύμφωνα με τα στοιχεία που θα δείτε παρακάτω:

  • greeknet24.team@gmail.com
  • +30 231 231 1367
  • +30 6994 426971 (δωρεάν μέσω Viber messenger)
  • Philos Vom Berg
  • philosvomberg

Έχετε απορείες;

Philos vom Berg

Επικοινωνήστε με τον Philos vom Berg
μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών.

+30 2312 311367
greeknet24.team@gmail.com

Scroll to Top